zondag 6 november 2016

Review: De navigator

De navigator De navigator by Clive Cussler
My rating: 2 of 5 stars

Als ik een halve ster kon geven, zou dit anderhalve ster hebben gekregen, omdat ik nog twijfel of een deel misschien lag aan de voorlezer.


Sorry, Clive, maar dit boek was zonde van mijn tijd. Misschien heb ik de laatste tijd te veel Cussler's gelezen (of eigenlijk geluisterd), maar andere delen uit de NUMA serie of uit Dossier Oregon waren veel beter.
De hoofdrol-spelers lijken (haast) geen fouten te hebben. En de tegenspelers? Een megalomane maniak die de mijnen van Salomo in Amerika zoekt, en toch tijd heeft voor zijn hobby, het steekspel. En dan is daar de moordenaar met zijn baby-gezicht. GAAP!!

En dan het (top geheime) vliegtuig dat eventjes van de Amerikaanse overheid wordt geleend om Kurt zo van Amerika naar Cyprus te vliegen om zijn vriendin te redden.

Ik ben doorgegaan met dit (audio)boek omdat ik niet graag opgeef en de hoop had dat het misschien nog wel beter zou worden, maar helaas. Wat is er gebeurt met Dirk Pitt bij de NUMA? Dat waren tenminste betere verhalen. Mis nog steeds de clue rond de beelden van de 'Navigator'. En wat is er gebeurt met de kunst-collectie die uit het Iraakse museum waren gestolen?

View all my reviews

Geen opmerkingen:

Een reactie posten